Parkhurst vil imponere Klinsmann

Kategorier

Parkhurst vil imponere Klinsmann

Forsvarsspilleren vil gerne blive en fast del af Jürgen Klinsmanns startopstilling på det amerikanske landshold.

FC Nordsjælland-spilleren er lige nu samlet sammen med resten af det amerikanske landshold i Florida forud for to VM-kvalifikationskampe. – Ja, det er en stor omgang denne her. Vi har to vigtige kampe mod Jamaica og det er fedt at være involveret i dem, siger Michael Parkhurst. Parkhurst og holdkammeraterne spiller i morgen fredag den første kamp i mod Jamaica, og igen den 11.september på hjemmebane. – Det er en stor ære, vi er et land med 350 mio. mennesker, så at være en af de 23 spillere der skal repræsentere holdet er virkelig stort og en stor ære. Jeg er sikker på at alle føler sådan og det er også derfor vi altid arbejder stenhårdt på banen og for hinanden, fortæller Parkhurst og lægger vægt på at han gerne vil være en af dem der spiller fast hver gang. – Jeg skal træne godt i denne her uge, og så skal jeg forsøge at komme ind på holdet og få noget tid på banen. Jeg er kommet på banen et par gange i de sidste par kampe, men hvis jeg kan få endnu mere tid vil det være godt, fortæller Michael Parkhurst. Du kan se og høre meget mere til Michael Parkhurst i indslaget ovenfor.