Ny storskærm på Farum Park

Kategorier


Der er god grund til jubel, for nu er der sker store ting på i FC Nordsjælland – foto:fcn.dk

Ny storskærm på Farum Park

Tirsdag aften spiller FC Nordsjælland Champions League-kamp mod Chelsea FC, men selvom den store turnering fylder meget hos de danske mestre, er der stadig overskud til at fokusere på at udvikle den daglige Superliga-vare.

Alle, der har været i Farum Park, har oplevet at det ikke kun er spillet på banen, der bærer underholdningen: Forkampe med ungdsomshold fra de mere end 60 samarbejdsklubber, publikumsopvarmer og underholdningsindslag af forskellig art er en del af det faste program, og nu har de danske mestre også opgraderet selve kampoplevelsen. Bestyrelsesformand Allan K. Pedersen fortæller: – Det er vigtigt for os, at vi giver de mennesker, der besøger Farum Park en oplevelse for hele familien, så de føler at de får noget ud af den tid, de bruger på FC Nordsjælland. Vi har længe haft fokus på publikumsoplevelsen  og sammenholdt med den sportslige succes, oplever vi da også en flot stigning i tilskuertallet, hvilket i sig selv giver bedre stemning og igen bidrager til den gode oplevelse. – Sidste sæson oplevede vi en stigning på næsten 30% i forhold til sæsonen før og efter sommerferien har vi faktisk haft næsten 100% flere tilskuere på stadion til de første kampe end samme tid sidste sæson. Nu giver vi publikum endnu en grund til, at droppe sofaen og se kampene live: Vi har opgraderet vores storskærm til næsten dobbelt størrelse og absolut bedste kvalitet, og her kan man følge kampen og se gengivelser af mål og flotte detaljer på banen. Det giver samtidig masser af muligheder for endnu mere publikumsservice og for partnerne for langt bedre eksponering. Det glæder vi os meget til at arbejde videre med. – Vi vil løbende udvikle hele kampkonceptet på Farum Park, men allerede i aften til kampen mod Esbjerg, vil vi tage den nye storskærm i brug, lyder det fra bestyrelsesformanden. Med sine små 50 kvadratmeter er skærmen dobbelt så stor som den tidligere storskærm. Den og FC Nordsjællands mesterhold kan opleves kl. 18:30 på Farum Park, hvor modstanderne er nyopståede Esbjerg, som skal følge op på de to flotte sejre mod hhv. OB og AaB.