Ny Champions League-partner til FCN

Kategorier

Ny Champions League-partner til FCN

Når FC Nordsjælland onsdag aften debuterer i UEFA Champions League bliver det med et nyt partnernavn på trøjen. Således har den danske repræsentant i verdens mest præstigefyldte fodboldturnering indgået en ren Champions League-aftale med AL Bank, hvis logo altså vil være at finde på de fremskudte nordsjællandske brystkasser.

Bestyrelsesformand Allan K. Pedersen fortæller: – Vi har et strålende samarbejde med vores normale trøjepartner City Container, så da vi fik muligheden for at indgå en eksklusiv Champions League-aftale med en anden af vores loyale partnere, var de meget samarbejdsvillige. – Det betyder, at vi kunne indgå et sponsorat med AL Bank, som ud over deres i forvejen store engagement i FC Nordsjælland altså også har sikret sig ret til at få navn og logo på vores trøjer i Champions League. Med 130 rettighedshavere til turneringen i 200 lande og områder, kan AL Bank nok se frem til en eksponering, hverken de eller vi har oplevet før, lyder det fra bestyrelsesformanden. – Det er en flot aftale, begge parter får stor glæde af og vi har i det hele taget oplevet en stor interesse fra nuværende og potentielle virksomheder, der ønsker at være en del af FC Nordsjællands netværk. Ikke bare til de kommende oplevelser i Champions League, men også på længere sigt. Det er meget glædeligt og vi fortsætter med at bygge både klub, organisation og netværket op i et tempo, hvor vi selv kan følge med og stå inde for, det vi gør. De første VIP Lounger til Champions League-kampene i Parken er for længst udsolgt og der er ved at være godt fyldt i de resterende lounger. Dog er der stadig plads på VIP-tribunen, så har du endnu ikke sikret dig din faste plads til de tre Champions League-brag, kan du stadig nå det – på nogle af Parkens bedste pladser.