Nordstrand og Lorentzen: Fede opgaver venter os

Kategorier

Nordstrand og Lorentzen: Fede opgaver venter os

Kampen mod FCK bød på en periode med syv spændende kampe på bare 21 dage. En periode som truppen glæder sig til.

Der bliver fuld fart over feltet, og kampene kommer til at ligge næsten hver tredje dag for spillerne. – Det er jo en spændende periode, selvfølgelig for os spillere, men også for fans og for hele klubben. Spændende opgaver og fede kampen vi kommer til at spille, fortæller Morten Nordstrand, og bakkes op af sin holdkammerat Kasper Lorentzen. – Det er det som alle fodboldspillere drømmer om, det er noget vi har glædet os til, og det er nu vi skal se hvad holdet kan præstere. Vi skal på det højeste niveau i Europa, men samtidig huske på hvad der har bragt os dertil, nemlig Superligaen, siger Lorentzen. De mange spændende opgaver betyder også ekstra fokus på FC Nordsjælland som klub, og det ser Lorentzen frem til. – Det er kun rart, fordi det betyder at vi præsterer og vi er blevet interessante at følge og det vi gør er rigtigt. Det er rart at der sker noget, og medierne rør lidt på sig. Det er gået godt, og vi er på rette spor, så det er rart at medierne for øjnene lidt op, fortæller Lorentzen med et smil. Du kan se og høre meget mere fra Morten Nordstrand og Kasper Lorentzen i indslaget ovenfor.