Nordstrand: Hurtigt tilbage på sporet

Kategorier

Nordstrand: Hurtigt tilbage på sporet

Angriberen fik 90 minutter på banen mod Randers, det blev desværre uden scoringer.

Den mangelende scoring irriterede selvfølgelig ’Nord’ efter kampen, hvor han specielt følte at en afslutning burde være sendt i kassen. Jeg har selv en stor én (chance, red.) på hovedet, som han lige får klaret derinde. Det er lidt ærgerligt. Der manglede lige det sidste i de afgørende afleveringer og i afslutningerne, fortalte Morten Nordstrand efter kampen, men glædede sig over en ny kamp allerede på tirsdag. Det bliver godt at få en kamp allerede på tirsdag, så vi kan komme tilbage på sporet. Selvom det er en pokal mod et 2.divisionshold, så skal vi levere kvalitet i alt hvad vi foretager os, og efter et par kampe hvor det ikke helt har fungeret, så skal det ændres på tirsdag, siger Morten Nordstrand.