Mtiliga: Kæmpe chance jeg brænder

Kategorier

Mtiliga: Kæmpe chance jeg brænder

Det blev til en 3-0 sejr over Esbjerg, men der var chancer til at score et par mål mere.

Én af de spillere som især var ærgerlig efter kampen var Patrick Mtiliga, som kort før tid brændte en kæmpe chance inde i det lille felt. Der kunne heldigvis grines af den brændte chance, men nok kun fordi at FCN på det tidspunkt var foran med 3-0. – Jeg synes vi er lidt bedre på den sidste halvdel af banen i dag, hvis altså vi lige ser bort fra min chance, i øvrigt ikke noget jeg gider snakke om. Det er slut og færdig. Det er jo en kæmpe, kæmpe chance. Det var åbenbart ikke så vigtigt jeg scorede i dag, så jeg gemmer til en anden gang hvor vi er lidt presset, fortalte en smågrinende Mtiliga efter kampen… Du kan høre mere fra Mtiliga i indslaget ovenfor. Husk at det jo allerede er på tirsdag at du kan opleve FC Nordsjælland mod Chelsea i Parken i UEFA Champions League. Så hvis ikke du har fået købt din billet, så kan du gøre det her.