Lorentzen: FCK skal presses

Kategorier

Lorentzen: FCK skal presses

Det er i morgen lørdag at sidste sæsons nummer et og to møder hinanden i Parken, og det er en kamp som Kasper Lorentzen ser frem til.

– Jeg tror det bliver en svær kamp. De er på hjemmebane i Parken, og har lidt mere selvtillid end sidste år. De har fået en træner som har hentet mange point ind og de har fået nogle forstærkninger.  Det virker som hold i god balance, men vi er også klar til at tage udfordringen op. Vi glæder os, for det er altid de kampe der er sjove at spille, fortæller Lorentzen og går lidt mere i dybden med de taktiske ting før kampen mod FCK. – Vi skal forsætte med det spil vi har siddende på rygraden, men specielt vores pres bliver vigtigt. Fordi FCK også plejer at være dygtige på bolden. Og så skal vi score på vores chancer, specielt når jeg tænker tilbage på sidste kamp mod Brøndby, slutter Lorentzen. Du kan se og høre mere i indslaget ovenfor.