Laudrup og Frimann vilde med FCN’s filosofi

Kategorier

Laudrup og Frimann vilde med FCN’s filosofi

FC Nordsjælland spiller som det eneste danske hold med i årets UEFA Champions League, og det glæder Per Frimann og Brian Laudrup sig til.

De to tidligere fodbold-proffer har igennem flere år stillet skarpt når TV3+ har sendt UEFA Champions League, og det billede vil ikke ændre sig i år. Denne gang bliver det bare med FC Nordsjælland som deltager, og netop det spil som til daglig bliver trænet er det som får Brian Laudrup og Per Frimann op ad stolen. – Det vigtigste er at man går ind til det med begejstring, man vil vinde kampene og så spille fuldstændig som man plejer. Underholdene og boldbesiddende, fortæller Per Frimann. – Jeg er vild med den måde at spille fodbold på, og vi har kigget meget på vores hollandske venner igennem årerne, og selvfølgelig nu Spanien. Men det er jo den filosofi som har spredt sig og den har vi ikke set meget i Danmark. Når jeg tænker tilbage på de hold jeg spillede på i Danmark eller på landsholdet, så spillede vi jo ikke den form for fodbold. Så derfor er det utrolig spændende at se på, siger Brian Laudrup. – Jeg er rigtig begejstret for den måde Nordsjælland spiller på, og det skal der ikke være nogen tvivl om. Jeg har heller aldrig lagt skjul på det, det var den flotteste måde at vinde et mesterskabet på. Den måde de spiller sig igennem til chancerne, deres fokus på at løbe dybt på det rigtige tidspunkt og samarbejdet er fantastisk, siger Per Frimann. Du kan se og høre meget mere fra Laudrup og Frimann i indslaget ovenfor. Har du husket at købe din billet til de tre kampe i Parken? Hvis ikke kan du læse mere om billetsalget her.