Joshua John imponeret af Superligaen

Kategorier

Joshua John imponeret af Superligaen

Den hollandske spiller Joshua John har nu været i Danmark i godt 30 dage, og han er rigtig glad for tilværelsen i FC Nordsjælland.

John scorede allerede i sin første kamp et mål, og bare runden efter leverede han hele fire mål på én halvleg. Ganske imponerende, og John håber da også på at målstimen forsætter. – Jeg håber selvfølgelig på at score flere mål, men de andre hold kender mig nu og ved bedre hvad jeg står for. Men nu kender jeg også mine holdkammerater, det tog lidt tid af lære alle navnene at kende men de sidder i skabet nu, fortæller Joshua John og glæder sig over at være en del af den danske liga. – Mange af holdene  som vi møder prøver også at spille fodbold, der er ikke meget kick and rush. Vi spiller bedre positions-fodbold, men vi skal blive endnu bedre for at det hele kan lykkedes. Men det er godt og sjovt at spille mod hold, som forsøger at spille fodbold og som ikke bare spiller dybt. Vi skal underholde publikum med vores spil,  og jeg kan lide at holdene forsøger at spille fodbold, fortæller Joshua John som ikke var med i mod Brøndby, da han sad ude med en lille skade, men allerede igen er tilbage på træningsbanen. Du kan se og høre meget mere i indslaget ovenfor, om hvad Joshua John synes om sin start i FC Nordsjælland