Jesper Hansen: Chancerne skal udnyttes mod Esbjerg

Kategorier

Jesper Hansen: Chancerne skal udnyttes mod Esbjerg

Når FC Nordsjælland i aften, fredag, tager imod Esbjerg på hjemmebane så forventer Jesper Hansen ikke en nem kamp.

Esbjerg fB har fundet deres koncept efter et par runder hvor heldet ikke var på deres side, men to sejre i streg og to clean sheets har imponeret Jesper Hansen. – Vi er opsatte på at få en sejr og komme tilbage på rette spor. Det bliver meget det samme som mod Randers, vi ved at Esbjerg er hurtige på deres omstillinger og at de har nogle hurtige folk oppe foran. De har ikke lukket nogle mål ind, og ser skarpe ud når modstanderen mister bolden. Vi skal diktere spillet. have meget boldbesiddelse og så skal vi få scoret på nogle af de chancer vi får kreeret. Vi skal blive bedre på den sidste tredjedel og få udnyttet vores chancer og ikke mindst skabe nogle flere chancer, siger Jesper Hansen. Du kan se og høre mere fra målmanden i indslaget ovenfor.