Hjulmand: Vi viste modet til at spille

Kategorier


Den imponerende Donbass Arena slog på ingen måde FC Nordsjællands spillere omkuld. (Foto: FCN)

Hjulmand: Vi viste modet til at spille

FC Nordsjællands Cheftræner havde stor ros til sine spillere, selv om de alle var skuffede efter nederlaget

– Vi er alle skuffede lige nu, men vi går ind med mod til at spille vort spil og ro på bolden, selv om ingen af spillerne har prøvet det her før. Jeg er stolt af spillerne, og de fortjener ros for indsatsen. Sådan lød det fra FC Nordsjællands Cheftræner Kasper Hjulmand efter tigrenes debut i Champions League med et 0-2 nederlag til Shakhtar Donetsk i den imponrende Donbass Arena. – 1 halvleg bliver spillet lige præcis som vi gerne ville have det, og det er de små ting, der bliver afgørende for udfaldet. Det havde gjort en stor forskel, hvis vi kunne være gået til pausen med 0-0. – Desværre fik vi ikke selv taget vores chancer helt på de muligheder, der bød sig for omstillinger før pausen, og mod kampens slutning blev vi jo nødt til at løse mere op, siger Kasper Hjulmand. Unge Jores Okore var sammen med keeper Jesper Hansen kampens helt store FCN-profiler, og de følte, at der var rigeligt at se til: – Deres timing i afleveringerne var god og gav os problemer. Men vi fandt roen og vores eget spil fra start, og det betød meget. Bare ærgerligt med målet lige før pausen. – Det var stort at stå derinde og høre hymnen, og vi står foran en lang rejse med svære kampe, men forhåbentlig kan vi få lidt point undervejs, siger Jores Okore. Jesper Hansen havde en travl aften: – Sådan var det også i Lissabon sidste år. De er lidt bedre end os til at komme i gennembrud. Vi fik vist, hvem vi er, men vi betalte også dyre lærepenge. Erfaringerne skal vi tage med os videre, siger Jesper Hansen med tanke for næste Champions League kamp i Parken mod Chelsea tirsdag 2. oktober.