Hjulmand: Vi skal ind på vores nye hjemmebane

Kategorier


FCN klar til storkamp mod FCK i Parken

Kasper Hjulmand:
Vi skal ind og mærke vores nye hjemmebane

FC Nordsjælland spiller lørdag kl. 19 mod FCK i Parken, der også bliver hjemmebane for FCN i de kommende UEFA Champions League kampe

FC Nordsjælland er toptændt til lørdagens storkamp i Parken mod FCK og det tætte program, der følger i de næste uger. Kampen mod FCK er en meget vigtig topkamp i Superligaen, og herefter følger for FCN et hæsblæsende program med 7 kampe på 20 dage. – Kampen mod FCK er en stor kamp, som vi glæder os til. FCK er jo det største danske hold, og de har vist klassen i de første runder og fået flere sene sejre, som vidner om et rigtigt tophold. Det er to hold på toppen, og vi skal ind og mærke vores nye hjemmebane, kommer det med et smil fra Cheftræner Kasper Hjulmand. FCN spiller nemlig hele fem kampe i Parken i dette efterår, idet FCK har hjemmebane i begge Superligakampe mod FCN, og alle FC Nordsjællands UEFA Champions League kampe spilles også på Danmarks Nationalstadion. – Vi havde mange spillere afsted med diverse landshold, men torsdag var alle retur, og heldigvis har de gjort det godt og kommer tilbage med gode oplevelser og uden skader. Vi havde et mål om, at vi 15. september inden starten på det næste tætte kampprogram skulle stå med en trup med så mange klar som muligt og i topform. – Og det er lykkedes. Rigtigt mange spillere er helt på toppen lige nu, og flere af de spillere, der havde lidt efterslæb på grund af skader er også kommet godt med. Det lyser ud af øjnene på spillerne, at de glæder sig. Det er en topmotiveret trup, der er klar til at give den gas. Der er super kamp om pladserne, og det er godt at have den situation, siger Kasper Hjulmand, der sammen med resten af trænerteamet har valgt følgende trup til mødet med FCK: 1 Jesper Hansen, 2 Jores Okore, 5 Anders “AC” Christiansen, 6 Enock Adu, 7 Nicolai Stokholm, 8 Patrick Mtiliga, 10 Mikkel Beckmann, 11 Morten Nordstrand, 15 Joshua John, 16 Thomas Villadsen, 17 Søren Christensen, 18 Michael Parkhurst, 20 Kasper Lorentzen, 21 Ivan Runje, 22 Andreas Laudrup, 23 Mario Ticinovic, 24 Kamal Issah, 29 Søren Henriksen og 30 Lasse Petry. Det er 19 spillere, og en enkelt vil altså blive siet fra på kampdagen i morgen.