Hjulmand: Vi er landet og klar

Kategorier


Donbass Arena er i morgen udskiftet med vante forhold i Farum Park for FCN-holdet. (Foto: Gettyimages)

Hjulmand: Vi er landet og klar

Kampen mod Randers lørdag kl. 17 i Farum Park er det eneste, FC Nordsjællands spillere fokuserer på lige nu, forsikrer Cheftræneren.

– I morgen er der kamp igen, og vi glæder os til at spille i Superligaen. Vi går ind til kampen mod Randers med et nederlag fra sidste Superligakamp mod FCK, og vi vil som sædvanlig i den situation prøve at slå tilbage med det samme, når vi har fået én på kassen. Vi skal tilbage på sejrssporet, siger FC Nordsjællands Cheftræner Kasper Hjulmand efter dagens træning i Farum Park. Nu venter der i denne uge to hjemmekampe i Superligaen, idet FCN også får besøg af Esbjerg på næste fredag kl. 18.30, samt en pokalkamp ude mod 2. divisionsholdet Svebølle tirsdag kl. 16.30. Et hektisk program lige efter Champions League kampen i Ukraine onsdag aften, men det får ikke FCN til at miste fokus: – Vi er landet og er klar. Vi har 100% fokus på kampen mod Randers og glæder os til den. Holdet er opsat, og vi vil gerne give hjemmepublikum en oplevelse. Jeg synes, vi er hvor vi skal være og glæder os til igen at spille i Farum Park. – Men vi skal også levere en toppræstation for at få sejren. Randers er et svært hold at spille imod, og vi har stor respekt for dem. Efter deres premiere mod SønderjyskE, har de hele tiden lagt på og fået styr på tingene. Randers er farlig for alle hold i Superligaen, for de står godt som kollektiv, siger Kasper Hjulmand. Søren Christensen fik en mindre fodskade i kampen mod Shakhtar, og han er derfor ikke med i truppen på 18 mand, som Kasper Hjulmand og resten af trænerteamet har valgt til kampen mod Randers. Ellers er alle fit for fight: 1 Jesper Hansen, 2 Jores Okore, 5 Anders “AC” Christiansen, 6 Enock Adu, 7 Nicolai Stokholm, 8 Patrick Mtiliga, 10 Mikkel Beckmann, 11 Morten Nordstrand, 15 Joshua John, 16 Thomas Villadsen, 18 Michael Parkhurst, 19 Mark Gundelach, 20 Kasper Lorentzen, 21 Ivan Runje, 22 Andreas Laudrup, 23 Mario Ticinovic, 24 Kamal Issah og 30 Lasse Petry.