Hjulmand: Jeg beundrer Shakhtar Donetsk

Kategorier

Hjulmand: Jeg beundrer Shakhtar Donetsk

Der er ikke ret mange som finder det Ukrainske storhold interessant, men Kasper Hjulmand er fuld af lovord før mødet med ukrainerne.

Selvom det lige nu er Chelsea FC og Juventus som trækker den største opmærksomhed af de tre hold som FC Nordsjælland er kommet i pulje med, så er det altså ikke det hold som Cheftræneren ser mest frem til at skulle møde. – Shakhtar er et helt fantastisk hold, det er et hold som jeg beundrer utroligt meget. De spiller en charmerende offensiv gang fodbold, og har nogle virkelig gode unge brasilianske spillere som har været der i flere sæsoner nu. De er ufatteligt dygtige, de har stor speed, kan drible, de kan afslutte og de kan sætte spillet på den rigtige måde. Det er spillere som de største klubber gerne vil hente til, Barcelona, Chelsea osv., vil rigtig gerne have fingrene i dem. De kan bare ikke betale det der skal til for at hente dem ud, fortæller Kasper Hjulmand. – Jeg har fuldt dem de sidste fire-fem år, og det er egentligt de samme spillere som (Mircea, red.) Lucescu har arbejdet med. Så dem i går(søndag, red.) hvor de møder et andet stærkt hold, Dynamo Kiev, som også er med i Champions League. De rundbarberer dem 3-1, de spiller ekstremt flot fodbold, siger Cheftræneren. Det er altså allerede i den første kamp i UEFA Champions League at FC Nordsjælland skal stifte bekendtskab med Shakhtar Donetsk på Donbass Arena i Ukraine. Der er plads til 50.000 tilskuere og blev bygget i 2009, og har fået fem stjerner fra UEFA. Kampen spilles 19. september, og så er det den 20.november at Shaktar Donetsk kommer på besøg i Parken. Du kan læse meget mere om billetsalg her.