Hjulmand: Fed oplevelse hos UEFA

Kategorier

Hjulmand: Fed oplevelse

Cheftræneren mødte onsdag de 32 trænere som står i spidsen for de andre UEFA Champions League hold.

Arsene Wenger, Jose Mourinho, Kasper Hjulmand og de bedste trænere i Europa diskuterede blandt andet hvilke tendenser indenfor fodbolden, der har været under EM-slutrunden eller sidste sæsons UEFA Champions League. Det var dog ikke kun de faglige diskutioner, som Kasper Hjulmand har taget med hjem, også forståelse for hinandens arbejde er stor. – Det er UEFA’s forsøg på at lave et kollegialt samvær på det her niveau, og det var en fed oplevelse. Det at mærke det stærke kollegiale sammenhæng blandt trænerne, der kender hinanden godt og har stor respekt for hinanden. Man forstår hinandens hverdag og den ånd der hører med. Rigtig stor åbenhed, som jeg synes var rar at mærke fordi, vi møder alle sammen noget dårligdom i den her verden. Der er meget grådighed og megen tale om penge, men her kunne man bare mærke at passionen er spillet og det som foregår inde på banen. Det var en god oplevelse at vi deler den samme passion, fortæller Kasper Hjulmand. Du kan se og høre Kasper Hjulmand fortælle mere om besøget i indslaget ovenfor.