Flot sejr til U/19 holdet

Kategorier


FCN U/19 hold fik en flot sejr, da holdet slog Brøndby ude med 4-0. (Foto: FCN)

Flot sejr til U/19 holdet

FC Nordsjællands U/19 hold besejrede Brøndby IF med 4-0 tirsdag aften, og har dermed fået en optimal sæsonstart med maksimum point efter 4 runder.

U/19 Liga: Brøndby – FCN 0-4 (0-2) Der var på forhånd lagt op til en spændende kamp, da FCNs U/19 hold skulle bygge videre på en fornem sæsonstart. Inden mødet med Brøndby havde U/19 mandskabet således tre sejr i træk – heriblandt en hjemmesejr  over Brøndby på 3-0 i første runde. FCN spillerne havde forberedt sig på bedste vis til kampen, for efter kun tyve minutters spil var tigrene i front med 2-0 ved scoringer af Lasse Lindberg og Phillip Zinckernagel. FCN havde flere gode chancer i de første 45 minutter, hvor også målmand Oliver Weber kom i aktion med en flot redning.

I 2. halvleg fortsatte FCN spillerne med at arbejde hårdt og efter ti minutters spil kom scoringen til 3-0 ved Kristian Lindberg. Herefter var hjemmeholdet på bolden og skabte gode muligheder for en reducering. Tre gange ramte Brøndby spillerne overliggeren inden FCN endegyldigt lukkede kampen, da Johannes Ritter med scoringen til 4-0 sikrede FCN tre point. Dermed har U/19 holdet fået fuld udbytte efter fire spillerunder:

-Det er selvfølgelig dejligt at vinde med 4-0 over Brøndby. Det er en vanskellig modstander som vi nu har slået to gange inden for kort tid. Med sejren har vi opfyldt vores målsætning for sæsonstarten, hvilket er meget positivt. Nu skal vi fortsætte det hårde arbejde, og udnytte at vi er inde i en god periode for holdet, siger Cheftræner Peter Feher.

FC Nordsjællands U/19 hold spiller næste gang på udebane mod FCM – lørdag den 15.september kl. 15:00.