FCN’s nye familiemedlem

Kategorier


FCN-maskotten Timba var naturligvis også med til festen, og tigeren var særdeles populær hos alle børnene.

FCN’s nye familiemedlem

FCN har overtaget driften af fritidshjemmet Idrætten ved Farum Park og det blev fejret med en stor sommerfest for alle børnene og deres forældre

FC Nordsjælland driver nu også et Fritidshjem og en Fritids- og Ungdomsklub. Det er Idrætten, der er beliggende lige ved siden af Farum Park og rummer børn i alderen 5 til 15 år. Privatiseringen fejrede Idrætten i fredags med en mægtig sommerfest, hvor både børnene og deres forældre nød vejret og den gode underholdning ved bl.a. Nichlas Paasch. Også både forældre og medarbjdere stod for forskellige indslag og aktiviteter, ligesom FCN-maskotten Timba kom forbi til stor glæde for de mindre børn. For Idrætten startede det hele som en puljeinstitution i 1999 i et lille lokale i Farum Svømmehal, men nu er det to huse med henholdsvis Fritidshjem og Fritids- og Ungdomsklub. Og nu er det altså privatiseret som et Aps under FCN Holding. Det har været en lang proces, der har krævet en stor opbakning fra både forældre og personale. Idrætten er føst og fremmest et helt almindeligt Fritidshjem og Fritds/ungdomsklub, som har adgang til rigtig mange gode sportsfaciliteter og et fantastisk samarbejde ved diverse idræts- og sportsklubber i kommunen. Personalegruppen er altid klar til at tænke lidt utraditionelt. Pædagogik, relationer og læring tænkes ind i alle aktiviteterne. FCN har længe været en rigtig god samarbejdspartner, og Idrætten har råderum til at udføre sin visioner som en del af FCN-familien. Her er et par glimt fra fredagens fest i Idrætten: