FCN møder Svebølle i pokalen

Kategorier


FCN vandt pokalfinalen i både 2010 og 2011 og tager nu går jagten ind på 2013 trofæet. (Foto: Boesenfoto.dk)

FCN møder Svebølle i pokalen

Det sjællandske 2. divisionshold Svebølle BI bliver modstander for FCN i 3. runde af DBU Pokalen 

Som dansk mester træder FC Nordsjælland først ind i DBU Pokalen her i 3. runde, hvor der er 32 hold tilbage, og dagens lodtrækning gav 2. divisionsholdet Svebølle BI som modstander for FCN. Svebølle har som lavest rangerende hjemmebane, så FCN skal en tur til området mellem Kalundborg og Holbæk. Kampene i 3. pokalrunde er programsat til at blive afviklet 25.-27. september eller alternativt ugen efter. Da FCN skal spille midtugekamp i Champions League mod Chelsea ugen efter, vil den sandsynlige spilledag blive tirsdag 25. september, lidt midt mellem Superligakampene hjemme mod Randers den 22. og hjemme mod Esbjerg den 28. september. Det endelige spilletidspunkt skal dog først fastsættes senere.