FCN møder FCM hjemme i Pokalen

Kategorier


Søren Christensen scorede, da FCN sidste år slog FC Midtjylland ud af pokalturneringen i Farum Park.

FCN møder FCM hjemme i Pokalen

Endnu engang skal tigrene op mod de midtjyske ulve i DBU Pokalen. Det er 4. runde og kampdag 31. oktober

Det er blevet en god tradition, at FC Nordsjælland og FC Midtjylland skal mødes i pokalturneringen, og nu sker det igen. FCN trak nemlig hjemmebane mod FCM ved dagens lodtrækning til 4. runde i DBU Pokalen. I både 2010 og 2011 vandt FCN over FC Midtjylland i pokalfinalerne i Parken, og sidste år slog FCN de midtjyske ulve ud af pokalturneringen hjemme i Farum Park i 3. runde. Kampene er endnu ikke endeligt fastsat men foreløbigt programsat til onsdag 31. oktober, og det vil være en kampdag, der vil være mulig for begge hold i forhold til Superligaprogrammet. Der er 16 hold tilbage i DBU Pokalen, og runde 5 spilles også her i efteråret, så man spiller helt frem til semifinalerne inden vinterpausen.