FCN fantur til Champions League

Kategorier


Få en plads på Stamford Bridge i London, når FCN 5. december møder Chelsea.

FCN fantur til Champions League!

FC Nordsjællands udekampe i efterårets UEFA Champions League er nu blevet sat til salg

Sammen med fodboldrejser.dk har vi forsøgt at sammensætte den bedst mulige rejseplan til kampene, og vi kan nu præsentere turene til England og Italien. Af logistiske årsager har det desværre ikke været muligt at arrangere en fan-rejse til Shakhtar Donetsk, men til gengæld får du en unik mulighed for at besøge Chelseas atmosfærefyldte hjemmebane Stamford Bridge den 5. december i London, og Juventus´ nybyggede storstadion den 7. november i Torino. Det er helt unikke muligheder for nogle af de største udebaneture, og Christian Lysemose fra fodboldrejser.dk fortæller: Vi er på fodboldrejser.dk stolte over at få lov til at hjælpe FC Nordsjællands fans ud i Europa for at støtte deres hold i Champions League turneringen. Vi håber naturligvis på en gentagelse næste sæson, men i første omgang arbejder vi for at gøre oplevelserne i London og Torino bedst mulige. Rejserne inkluderer:

  • Chartret fly fra Kastrup t/r
  • Bustransport fra lufthavnen til fansenes opvarmningssted
  • Bustransport fra opvarmningsstedet til stadion
  • Billet til FC Nordsjælland område på stadion
  • Bustransport retur til lufthaven

Begge rejser arrangeres som endagsture, med afgang kl. 10.00 fra Kastrup og forventet hjemkomst omkring kl. 02.00 Prisen for turene er: 7/11 2012 Juventus – 3495,- 5/12 2012 Chelsea – 3275,- Læs mere om FC Nordsjællands udebaneture og køb dine ture på: http://fodboldrejser.dk/fc-nordsjaelland-101/   Der vil senere komme information om partnerrejser her på fcn.dk.