FC Nordsjælland henter rutineret nordmand

Kategorier


Ragnvald Soma er klar til at spille for FCN med det samme.

FC Nordsjælland henter rutineret nordmand

Midtstopper Ragnvald Soma på kontrakt hos FCN året ud.

FC Nordsjælland og norske Ragnvald Soma er blevet enige om en aftale, der foreløbig løber året ud. Den rutinerede defensivspiller, som bl.a. har spillet sammen med Nicolai Stokholm i Viking Stavanger, tiltræder omgående og er klar til at optræde i Superligaen og pokalturneringen for de danske mestre. Sportsdirektør Jan Laursen er glad for, at kunne styrke truppen i et efterår med mange kampe på relativt kort tid: – Vi går ind i et relativt tæt program i efteråret og har søgt at tilføre truppen en ekstra midtstopper, der kan gå direkte ind i truppen og bidrage med kvalitet og professionalisme på og uden for banen. – Vi kender Soma i forvejen, og da muligheden opstod for at tilknytte ham slog vi til. Det er glædeligt, at alle formaliter nu er faldet på plads, så vi kan benytte Soma allerede i lørdagens kamp mod Randers FC, hvis trænerteamet skulle ønske dette. Cheftræner Kasper Hjulmand fortæller: – Soma er en dygtig forsvarsspiller, der bidrager positivt til truppen både på og uden for banen. Han er god i sin omgang med bolden og han passer godt ind i vores måde at spille fodbold, samtidig med at han medbringer en masse rutine. – Han kan som sådan træde direkte ind på holdet, hvis og når det måtte være nødvendigt – i hård konkurrence med de dygtige unge midtstoppere, vi allerede har i truppen i øvrigt. 32-årige Ragnvald Soma har tidligere spillet i bl.a. West Ham, Viking Stavanger og Rapied Wien. Han har spillet fem landskampe for Norge. Hans kontrakt med Rapied Wien udløb i sommers, og FCN har derfor lov til at skrive kontrakt med ham på trods af at transfervinduet er lukket.