FC Nordsjælland forlænger med Adu

Kategorier

FC Nordsjælland forlænger med Adu

FC Nordsjælland og ghanesiske Enock Adu er blevet enige om en tre-årig forlængelse af midtbanespillerens kontrakt. En forlængelse, der vækker glæde hos både spilleren selv og sportsdirektør Jan Laursen:

– Jeg glæder mig meget over at vi har fået endnu en vigtig kontraktforlængelse på plads. Adu er én af holdets bærende kræfter og en spiller, som altid leverer et stabilt niveau og som fortsat udvikler sig. – Han og vi har været igennem et fantastisk forløb, hvor han har bidraget fra dag 1. Han har været med til at vinde både DM og pokalturneringen og er altså også en del af holdet til de kommende store opgaver i Champions League og de danske turneringer. Det er en god dag for FC Nordsjælland, lyder det fra sportsdirektøren. Spilleren selv er også glad for, at tingene nu er faldet på plads og han kan se frem til endnu flere store oplevelser i FCN-trøjen. – Jeg er glad for at spille i FC Nordsjælland og stolt over, at vi kunne forlænge kontrakten. Vi har mange store og spændende kampe foran os og jeg glæder mig meget til det hele, lyder det med et stort smil.

- Jeg har haft to rigtig gode år i FC Nordsjælland og jeg håber at vi bliver endnu bedre som hold og som spillere. Enock Adu præsenteres i øvrigt i den trøje, FCN vil bære i UEFA Champions League, hvor der er tegnet en ny eksklusiv sponsoraftale med AL Bank.