FC Nordsjælland ankommet til Donetsk

Kategorier

FC Nordsjælland ankommet til Donetsk

Tidligt i morges mødte spillerne i lufthavnen for at sætte kursen mod Ukraine, hvor Shakhtar Donetsk onsdag venter i det første opgør i UEFA Champions League.

Der var ankomst til Donetsk kl.13.00 lokal tid, og spillerne satte kursen mod hotellet, hvor frokost og afslapning stod på programmet inden pressemøde og mixe zone på Donbas Arena kl.18.30. Efter mixe zone træner FCN-truppen første gang på Donbas Arena, som i morgen, onsdag, danner rammen for opgøret mod de stærke ukrainere. Efter træningen skal spillerne tilbage aftensmad, afslapning og taktiske input fra trænerteamet. Onsdagens program handler kun om at lade op til kampen. Morgenmad, gåtur, afslapning, taktik-møde, match-meal, afslapning, afgang til stadion, opvarmning og kickoff 20.45. Ovenfor kan du se hvordan det gik på turen til Donetsk. Senere i aften og i morgen kan du se optakts-indslag med FCN-truppen forud for klubbens første kamp i UEFA Champions League. Hvis ikke du kan vente, så kan du også følge med inde på vores Facebook-siden, hvor vi viser lidt om hvad der sker bag kulissen hos truppen. https://www.facebook.com/fcnordsjaelland   Musik(David Guetta & Usher, Without you)