Få pladser tilbage på langsiderne

Kategorier

Få pladser tilbage på langsiderne

Salget af billetpakker til FC Nordsjællands tre gruppespilskampe i UEFA Champions League fortsætter.

Således er der nu færre end 400 pladser tilbage på fantribunen Nedre C, ligesom det tynder ud i pladserne på både den neutrale Øvre C, familietribunen Nedre B og et begrænset afsnit på D-tribunen, som ellers er forbeholdt udeholdet. Det er nu muligt at sikre sig sine faste pladser til de store kampe på både fantribunen og på VIP-tribunen via Billetnet. Bestyrelsesformand Allan K. Pedersen siger:
– Vi vidste ikke helt, hvad vi skulle forvente os af salget, men vi er kommet rigtigt godt fra start og kan allerede nu se frem til nogle store kampe – også tilskuermæssigt. – Vi havde reserveret Nedre C til salg i FCN Shoppen for at tilgodese klubbens fans i lokalområdet, men åbner nu for de sidste pladser på Billetnet, da vi har fået mange forespørgsler fra fans på Fyn og i Jylland. Vi følger salget tæt, og jeg må sige, jeg er overrasket over, hvor bredt vi rammer geografisk. Det er virkelig opløftende, lyder meldingen. – Der er også stor interesse for at købe sig ind på VIP-tribunen, så vi har også valgt at sætte et begrænset antal pladser til salg på Nedre A. Vil man sidde på langsiden er der altså stadig mulighed selvom Nedre C snart er fyldt helt op. – Vi spiller første hjemmekamp – mod Chelsea – tirsdag 2. oktober, men skal man have plads på én af de nedre tribuner eller Øvre C, skal man ikke vente for længe. Chelsea har meddelt, at klubben forventer at medbringe ca. 2.000 fans, så selvom vi endnu ikke har et endeligt salgstal fra alle kanaler, tør jeg godt love, at der bliver en helt fantastisk stemning, konstaterer bestyrelsesformanden. Billetter sælges via Billetnet.dk i pakker til alle tre hjemmekampe. Prisen for at opleve fodbold-giganterne fra Chelaea FC, Juventus med Niclas Bendtner, og det nye østeuropæiske storhold fra FC Shakhtar Donetsk er kr. 999 + gebyr for voksne og kr. 699 + gebyr for børn. På VIP tribunen koster Premium-billetpakkerne 1.599 + gebyr for alle tre kampe.