Efterårets Superligakampe er nu fastlagt

Kategorier

Alle efterårets Superligakampe er nu fastlagt

Det bliver et meget travlt efterår for FC Nordsjællands Superligatrup. I dag spiller FCN ude mod Lyngby kl. 14 i Reserveholdsligaen

FC Nordsjællands Superligatrup går et hektisk efterår i møde med Superligakampe, Champions League kampe og pokalkampe. Desuden mangler FCN fem kampe i efterårets Reserveholdsliga, hvoraf den første bliver spillet i dag mandag ude mod Lyngby kl. 14. Alle de resterende kampe i Superligaen er nu netop blevet fastlagt med de endelige spilletidspunkter. Programmet giver FCN fem kampe fredag aften i løbet af efteråret. Af disse er dog kun de to hjemme i Farum Park, hvor fredag viste sig at være en populær kampdag med over 6.000 tilskuere mod SønderjyskE. Se alle kampene ved at KLIKKE HER FC Nordsjællands næste Superligakamp er på lørdag 15. september kl. 19 mod FCK i Parken, men inden denne storkamp får nogle af spillerne altså også lige lidt kamptræning i benene i dag kl. 14 i Reserveholdsturneringen ude mod Lyngby. Til den kamp stiller FCN med følgende trup: Thomas Villadsen
Oliver Weber U/19
Henrik Kildentoft
Rawez Lawan
Søren Henriksen
Oguzhan “OG” Aynaoglu
Lasse Petry
Kamal Issah
Seejou King
Emiliano Marcondes
Pascal Gregor U/19
Rasmus Jensen U/19
Johannes Ritter U/19
Andreas Maxsø U/19
Philip Zinckernagel U/19
Souheib Dhaflaou U/17