Champions League info til samarbejdsklubberne

Kategorier


FCN fans med et registret ungdomsfrikort 2012/13 kan købe billetpakke til UEFA Champions League fra og med onsdag den 5. september og deltage i lodtrækningen om en rejse for 2 til Chelsea – FCN i London. (Foto:www.chelseafc.com)

Champions League info til samarbejdsklubberne

Udnyt dit ungdomsfrikort på onsdag og vær med i konkurrencen om en fantastisk rejse for 2 til Chelsea – FCN på Stamford Bridge.

FC Nordsjælland glæder sig til at fylde Parken med mange loyale FCN fans fra samarbejdsklubberne. For at imødekomme den store interesse fra FSN klubberne har vi reserveret et særligt område på stadion til FSN klubberne, der samles på nedre B i Parken. Her får samarbejdsklubberne mulighed for at tage del i festen, når mastodonterne Chelsea, Juventus og ukrainske Shakhtar Donetsk venter i UEFA Champions League gruppespillet.

Ungdomsmedlemmer fra samarbejdsklubberne, samt træner/ledere har mulighed for at købe billetpakker før netsalget går i luften torsdag den 6. September. Onsdag den 5. september er der en super mulighed for alle loyale FCN fans, når FCN Shoppen holder ekstraordinært åbent fra kl. 10:00 til 19:00. Så kom og køb din billetpakke onsdag, så du er sikret adgang til de attraktive kampe. Ungdomsfrikort og FCN lederkort giver dog ikke adgang til køb tirsdag den 4. september, der er forbeholdt sæsonkortholdere og FCN Partnere.

Du kan læse mere om billet salg her.

Vind unik rejse til Chelsea – FCN på Stamford Bridge.

Hvis man som ungdomsmedlem køber en billetpakke i FCN Shoppen fra og med onsdag den 5.9. deltager man i konkurrencen om en rejse for 2 personer til London med FCNs officielle rejsepartner til kampen mellem Chelsea – FCN (5.12). Jeres ungdomskortholdere skal blot købe billetpakken i FCN Shoppen, og ved købet kunne fremvise et registreret Ungdomsfrikort 2012/13 (det gule kort). For at deltage i konkurrencen skal man være min. 8 år og have en voksen (o 18 år) med på rejsen til London.

OBS:

  • Klubledere og trænere med FCN lederkort kan ikke deltage i konkurrencen.
  • Vinderchancen er lige stor om man køber 1 eller flere billetpakker.

Hvis du ikke har modtaget dit ungdomsfrikort 2012/13 – kontakt da din klubtræner, eller lokale FCN kontaktperson. Ungdomsfrikortet registreres som altid via www.fcn.dk