Champions League-billetter til enkeltkampe

Kategorier

Champions League-billetter til enkeltkampe

Det er nu muligt at sikre sig billet til favorit-kampen i FC Nordsjællands Champions League-pulje, hvor Chelsea FC, Juventus og Shakhtar Donetsk gæster Parken dette efterår.

Der er således åbnet for salget af enkeltbilletter til alle tre kampe, hvor der fortsat er et begrænset antal billetter tilbage på langsiderne. Bestyrelsesformand Allan K. Pedersen fortæller: – Med pakkesalget har vi sørget for at de mest loyale fans, der vil støtte os i alle kampe, har fået mulighed for at sikre sig nogle af de bedste pladser. Det er sket og vi er allerede nu sikret en fantastisk opbakning til alle tre hjemmekampe i gruppespillet, hvilket var målet. – Vi har samtidig mærket et stigende tryk fra fans i både Danmark og i udlandet, der gerne vil se enkelte kampe. Det ønske vælger vi nu at efterkomme, således at man via Billetnet.dk fra i dag kan købe billetter til den eller de kampe, man ønsker at se. Skal man dømme ud fra forhåndsinteressen må vi regne med at have en hel del fans fra Skandinavien på plads allerede på tirsdag til kampen mod Chelsea. – Vi har et par udeståender med reserverede billetter, men vi kan allerede nu konstatere, at vi får en imponerende opbakning og en ægte Champions League-fest, lyder det. Vil du sikre dig plads til alle tre kampe, kan du fortsat med fordel sikre dig dette via billetpakkerne, der for kun kr. 999,- plus gebyr giver adgang til alle kampe. Priserne for enkeltkampe er kr. 499,- plus gebyr for voksne og kr. 299,- plus gebyr for børn. Ønsker du plads på VIP-tribunen (Nedre A), er der enkelte pladser tilbage for kr. 599,- plus gebyr. Billetterne kan købes på Billetnet.dk eller i FCN shoppen, der har disse åbningstider:
Mandag til torsdag: 16.30-19.00
Lørdag: 10-13
Kampdage fra to timer før kampstart til en ½ time efter kampens afslutning.  Tryk her for at købe billetter.