Billetter til udekampen i Chelsea

Kategorier

Billetter til udekampen i Chelsea

FCN shoppen kan fra lørdag kl. 10 sælge billetter til FC Nordsjællands CHL-kamp i London 5. december

Efterspørgslen efter billetter til FC Nordsjællands sidste kamp i gruppespillet i UEFA Champions League er nu skudt i gang. Vi har reserveret et antal billetter på legendariske Stamford Bridge og disse kan erhverves i FCN shoppen fra lørdag kl. 10:00. Der nærmest garanti for en helt elektrisk stemning, som få andre end de engelske fans kan levere, når de små 42.000 tilskuere på et helt fyldt stadion bakker deres hold op med alt de har. En oplevelse for ægte fodbold-feinschmeckere – og dem, der vil støtte FC Nordsjællands drenge til et brag af en indsats i årets sidste Champions League-kamp. Billetterne sælges efter først til mølle princippet og det vil ikke være muligt at reservere, da efterspørgslen er stor. Vi gør samtidig opmærksom på, at det ikke vil være muligt at refundere billetterne efter køb. Sidste salgsdag er mandag 3. december i FCN shoppen. Der er sat en standardpris for alle billetter, og du kan sikre dig plads til den sidste kamp i dette års gruppespil for 330 kr.