Beckmann: Revanche til gode mod Brøndby

Kategorier

Beckmann: Revanche til gode mod Brøndby

Sidste gang Brøndby var på besøg i Farum Park blev det til et nederlag, det skal ændres.

Mikkel Beckmann er ikke et eneste sekund i tvivl om at sidste sæsons nederlag til Brøndby i foråret skal revancheres. Sidst de to hold mødtes i Farum Park vandt Brøndby med 2-1, og det gjorde ondt på Mikkel Beckmann og resten af truppen. Derfor er tørsten stor efter at hente fjerde sejr på stribe i den nye sæson. – De slog os sidst de var på besøg her, faktisk ganske fortjent, og det vil vi rigtig gerne have revanche for. Selvom Brøndby ikke har fået verdens bedste start, så er det et rigtig godt hold og de kan sagtens spille fodbold. Vi har selvfølgelig respekt for Brøndby, men heller ikke mere end at det er vores eget spil der er første prioritet. Vi har scoret ti mål her på hjemmebane i de sidste to kampe, og det kan ingen vist klage over. Men vi kunne have lavet endnu flere, og vi skal drage fordel af vores gode stime, fortæller Mikkel Beckmann forud for søndagens brag i Farum Park. Husk at du kan købe din billet i FCN-shoppen før kampen eller ved billetlugen ved stadion. Den sportslige afdeling håber på fuldt hus, og vil derfor gerne se alle på stadion til kampen så den bedste støtte kan gives til spillerne.