ALT OM BILLETSALG TIL CHAMPIONS LEAGUE

Kategorier


Kom med til fest i Parken – (foto: Boesenfoto.dk)

ALT OM BILLETSALG TIL CHAMPIONS LEAGUE

FC Nordsjælland træder ind i verdens største og fineste fodboldturnering med et brag. I en ren mesterpulje med Chelsea FC (regerende Champions League-mestre), FC Shakhtar Donetsk (ukrainske mestre) og Juventus (italienske mestre) byder de danske mestre på ren verdensklasse i Parken.

Billetter til alle tre hjemmekampe sælges i pakker, således at du som voksen kan sikre dig fast plads til storkampene mod Chelsea, Shakhtar og Juventus for kun 999 kr. (plus gebyr) og som  barn under 18 år kommer du ind til alle tre kampe for 699 kr. (plus gebyr). Billetpakkerne sættes til salg på nettet d. 6. september kl. 11:00 via BILLETnet.dk, men som FCN-fan har du mulighed for, at sikre dig plads i forsalget: Tirsdag d. 4. september: Forsalg for sæsonkortholdere og partnere. Sæsonkortholdere kan sikre sig deres billetpakke i FCN Shoppen, der har åbningstid mellem kl. 10:00 og 19:00.
Max 4 billetpakker pr. person i alt. Partnere får direkte besked via mail.

Onsdag d. 5. september: Store Fandag og FSNdag i FC Nordsjælland – forsalg i FCN Shoppen FCN Shoppen åbner for salg til alle. Vi vil gerne sikre, at de loyale fans, FSN klubberne og vores lokalområde får mulighed for at sikre sig gode pladser, så kom og køb dine billetpakker i FCN Shoppen, hvor vi vil have flere gode tilbud til alle. Åbningstid: kl. 10:00 – 19:00. ALLE ER VELKOMNE!
Max 6 billetpakker pr. person. Torsdag d. 6. september: Billetsalget åbner på BilletNET.dk Salg af billetpakker åbner på BILLETnet.dk kl. 11:00. Nåede du ikke Store Fandag, kan du dog allerede fra kl. 8:00 gå i FCN Shoppen, hvor vi fortsat sælger billetpakker. Max 6 billetpakker pr. transaktion. Generel information: FCN’s fans vil indtage nedre C – præcis som under de to pokalfinaler klubben har vundet i Parken – samt nedre B, hvor samarbejdsklubberne i høj grad vil samles. Udebaneafsnittet findes på D-tribunen. Her vil billetter kunne erhverves via den gæstende klub. Vær opmærksom på, at du ikke har adgang til FCN-tribuneafsnit, hvis du bærer fan-gear fra modstanderholdet. Nedre A er forbeholdt VIP-gæster. For information om VIP-salg henvises til info@fcn.dk. Du kan købe børnebillet, hvis du IKKE er fyldt 18 år før første hjemmekamp – altså senest d. 2. oktober. Ombytning af DBU-kort, som giver adgang til internationale kampe, skal ske mellem den 6. september og den d. 11. september i FCN Shoppen. Åbningstider findes på fcn.dk. Spilleterminer:
19. september: Shakhtar Donetsk, ude
2. oktober: Chelsea FC i PARKEN
23. oktober: Juventus FC i PARKEN
7. november: Juventus FC, ude
20. november: Shakhtar Donetsk i PARKEN
5. december: Chelsea FC, ude Mest almindelige spørgsmål og svar til billetbestilling: Spørgsmål:
Jeg har et FSN ungdomsfrikort eller et FSN lederkort og vil gerne købe billetpakken. Kan jeg købe pakken tirsdag den 4.9, ligesom sæsonkortholderne?
Svar:
Nej. Det er kun sæsonkortholdere og FCN partnere, der kan købe billetpakken tirsdag den 4.9. FSN klubberne og loyale fans fra lokalområdet kan købe billetpakken onsdag den 5.9., hvor FCN Shoppen har åbent fra kl. 10:00 til 19:00. Spørgsmål:
Jeg er kun interesseret i en af FCN’s kommende Chamions League kampe. Skal jeg stadigvæk købe billetter til alle 3 kampe?
Svar:
I første omgang har vi valgt til at tilgodese de mest trofaste partnere og fans. Vi har derfor valgt at sælge billetter i pakker, så de loyale partnere og fans har størst chance for at sikre sig billet til alle kampe – på de bedst mulige pladser. Skulle der være pladser tilbage, der ikke sælges i pakker, sættes disse til salg på BILLETnet.dk. Så hold løbende øje. Spørgsmål:
Hvordan aktiverer jeg mit sæsonkort?
Svar:
Sæsonkortholdere har forkøbsret til billetpakker. Det sker i FCN Shoppen d. 4. september kl. 10-19, hvor alle sæsonkortholdere kan sikre sig billet før alle andre. Du kan købe 4 billetpakker pr. sæsonkort. Derefter er der adgang til køb af billetter på lige fod med alle andre. Spørgsmål:
Jeg har sæsonkort, men vil gerne købe flere billetpakker ved siden af hinanden. Hvad gør jeg?
Svar:
Har du sæsonkort, kan du købe dine billetpakker i FCN Shoppen d. 4. september kl. 10-19. Du kan i alt købe 4 billetpakker pr. sæsonkort. Spørgsmål:
Jeg er FCN-fan, men ønsker ikke at stå op en hel kamp på en stemningstribune. Hvor skal jeg købe billetpakker til?
Svar:
Nedre C er fantribune. Der er i udgangspunktet tale om siddepladser. Du kan også vælge at sætte dig på Nedre B, hvor vi også vil være mange FCN-fans.
Vi har aftalt med fanklubben at dem som vil lave stemning i første omgang køber billet til afsnit C13. Spørgsmål:
Jeg har været tilbud billetter i gennem en hjemmeside på nettet (eks: Viagogo.dk). Er det gyldig billetter?
Svar:
Vi advarer kraftigt mod billetkøb via andre hjemmesider end fcn.dk og BILLETnet.dk. BILLETNET.dk er FCN’s officielle billetpartner ifm alle hjemmekampe i UEFA Champions League. Spørgsmål:
Hvad må jeg medbringe af bannere og flag til UEFA Champions League kampe i PARKEN?
Svar:
Alle bannere, større flag og tifoer skal godkendes af FCN før kampen, så vi anbefaler du kontakte klubbens sikkerhedschef i god tid. (Claus Ingerslev: ci@fcn.dk) Spørgsmål:
Jeg er en stor fan af modstanderne, men jeg bor i Danmark, hvordan får jeg plads med de andre fans af min klub?
Svar:
Ifølge UEFA’s regler må FCN ikke sælge billetter til det officielle udebaneområde. Hvis du ønsker at sidde i dette afsnit, skal du kontakte modstanderklubben direkte. Du er velkommen til at købe billetter i andre områder af stadion (se billetnet.dk), men du skal være opmærksom på, at nogle områder er forbeholdt FCN- fans og du vil ikke får lov til at bevæge sig i disse områder med din udebanetrøje. Spørgsmål:
Hvordan med parkering i området omkring Parken?
Svar:
Der er mange parkeringsmuligheder omkring PARKEN, men ikke i området lige rundt om selve stadion. Vi anbefaler at du kommer i god tid og parkerer i området nord for stadion. Spørgsmål:
Hvad med parkering for rullestolsbrugere?
Svar:
Der er begrænset antal handicap parkeringspladser bag B-tribunen. Vi anbefaler at du kommer tidlig til kampen, da Parken ikke kan garantere parkeringsplads. Spørgsmål:
Vil det være mulighed for at købe FCN Champions League merchandise i PARKEN?
Svar:
Vi vil have et par FCN-merchandisebutikker foran PARKEN på kampdage, samt inde under tribunen hvor vi vil have en række produkter til salg. Husk: Du kan altid klikke forbi vores webshop på fcnshoppen.dk eller besøge FCN Shoppen ved Farum Park – se FCN.dk for åbningstider. Spørgsmål:
Hvordan kan jeg finde frem til min plads i PARKEN?
Svar:
Det står et adgangsnummer på din billet (f.eks C10). Når du kommer ind på stadion vil der være skiltning til din række/plads. Du er også velkommen til at spørge én af PARKENs kontrollører om hjælp, hvis du er i tvivl. Spørgsmål:
Jeg har købt 2 pladser på C-tribunen, men nu vil gerne købe 2 mere til min familie ved siden af de første. Kan det lad sige gøre?
Svar:
Vi kan desværre ikke garantere, at du kan får pladser lige ved siden af hinanden men hvis du kommer forbi FCN Shoppen (se åbningstider på fcn.dk) vil vi forsøge, at finde pladser i det samme område – hvis der ikke er udsolgt. Spørgsmål:
Jeg har købte 2 billetter men nu vil gerne købe VIP spisning til. Kan det lade sig gøre?
Svar:
Du er velkommen til at kontakte vores hospitality-afdeling for spørgsmål omkring VIP-billetter og spisning. info@fcn.dk Spørgsmål:
Kan jeg komme til møde spillerne i PARKEN dagen før kampen?
Svar:
Der er desværre ikke mulighed for at overvære træningen i PARKEN dagen før kampen. Det er heller ikke adgang til hjemme- eller udeholdets spillere på kampdage. Spørgsmål:
Jeg vil gerne tage billeder af kampen og har et professionelt kamera. Hvad gør jeg?
Svar:
Det er i udgangspunktet og af sikkerhedsmæssige årsager ikke tilladt at medbringe fotoudstyr på tilskuerpladserne i PARKEN. Spørgsmål:
Jeg har en hjemmeside, hvor jeg skriver om sport og jeg vil gerne have adgang til pressetribunen og/eller tage billeder på banen. Hvad gør jeg?
Svar:
Kun officielt godkendte medier kan akkrediteres til UEFA Champions League-kampe. Du kan med andre ord ikke få adgang til medieområder med mindre du arbejder for et godkendt medie og dit arbejde bruges redaktionelt. Se i øvrigt presse-siden på fcn.dk for mere information. Spørgsmål:
Hvad gør man, hvis man er forhindret i at møde op d. 4. som sæsonkortholder og ønsker at købe sin billetpakke?
Svar:
Er du forhindret i at møde frem i FCN Shoppen d. 4., kan du bede en anden købe dine billetpakker – bare de har kortet med. Kortet kan kun benyttes én gang til køb. Spørgsmål:
Hvordan køber jeg billet til FCN’s udebanekampe?
Svar:
FCN har sikret sig et større antal billetter til alle udekampe. Disse kan købes i FCN Shoppen – mere information om priser til de enkelte kampe senere. Udebanefans skal i udgangspunktet købe billet til gæsteafsnittet på alle stadions.

Information regarding ticket sales for the UEFA Champions League

FC Nordsjælland joins the European club elite for the first time with three huge home matches against three genuine “Champions”. The first home match on the 2nd October is against the current European Champions Chelsea FC and just 3 weeks later on the 23rd October it is the turn of the Italian Champions Juventus to visit Denmark’s National Stadium: PARKEN. Finally on the 20th November Shakhtar Donetsk, the Ukrainian champions are the visitors for the 5th UEFA Champions League Group Stage match day. A unique ticket pack to a unique price FC Nordsjælland has decided to come with a special offer for this, their first Champions League campaign. For just 999 DKK (approx 135 Euros ex. charges) and 699 DKK for children U/18, will all football fans be able to secure a ticket to ALL 3 of these big home matches in UEFA Champions League Group Stage! We hope with this offer that everyone who follows our club will take this opportunity to support the club in this exciting group. The best seats in the stadium outside the VIP area have been reserved for these ticket packs. But should there be unsold tickets before the 3 home games then seats in other areas of the stadium will be made available at other prices. We of course recommend that you secure a ticket pack for all three games but if you choose to wait and see if single match tickets become available then you should follow fcn.dk and our official ticket supplier Billet.dk where this information will be available. Important dates On Wednesday the 5th September ticket pack sales start from FC Nordsjællands official club shop FCN Shoppen which is located beside FCN’s normal home stadium in Farum (see fcn.dk for details). Here it will be possible to buy ticket packs before the official sales start on the internet via Billetnet.dk. You can expect a queue! At 11,.00 o’clock Thursday the 6th September sales of ticket packs start on Billetnet.dk. You will be able to secure up to 6 packs from your internet address. Please be aware that some areas will be reserved for FCN fans and if you are a fan of our opponents then we expect you to choose neutral areas of the stadium. General information We have reserved the Lower C-stand for FCN fans and you if you are a  fan of our opponents (with shirts or other items which show this)  then you will be denied access to this area. If you wish to sit with fans of our opponents in the official Away fan area, then we recommend that you contact the relevant club. There will be limited number of Ticket packs available on D-Stand if you wish to sit close to the Away fans. The lower A-stand is reserved for VIP guests. If you are interested in VIP tickets or a hospitality pack in this area you should contact us at info@fcn.dk Q and A Here we have put together some of the most asked questions in regards to our UEFA Champions League matches in Denmark: I am only interested in one of the coming matches in PARKEN. Do I have to buy a ticket for all 3 matches?
We have, as outlined above, chosen to come with a special offer to our most loyal fans and therefore offer all 3 games in a ticket pack, and not individually. The best seats will therefore be sold in packs. At this stage we do not know how many packs will be sold. But should there be individual tickets available up to the 3 homes games then these will be sold from Billetnet.dk. Please keep an eye on this website for more information. You can also of course contact our opponents who may be able to offer you tickets for their area of the stadium. I have been offered a ticket through a Danish homepage (for example Viagogo.dk) is my ticket valid? We normally warn all our guests to avoid other ticket agencies then our own official ticket partner. To be on the safe side, do not buy tickets from other Danish ticket agencies than Billetnet.dk. Can I bring flags and banners to PARKEN stadium? We recommend you check the stadium regulations at PARKEN.dk before you travel to the game. If you come with a large banner you may be denied access. What about parking in the area around the stadium? The PARKEN stadium is located in the middle of a large inner city area where there are not that many parking opportunities. We recommend therefore that you arrive early at the stadium and park north of the stadium and expect to make a 10 minute walk to the stadium. It is my first time in Copenhagen. What should I see? We recommend the following homepage which is constantly updated with what is happening in Copenhagen: www.visitcopenhagen.com. Enjoy your stay!