AKP: Vi åbner nu også Øvre A i Parken

Kategorier

AKP: Vi åbner nu også Øvre A i Parken

Der er tæt på udsolgt til alle nedre afsnit i Parken, og det betyder at FCN til kampen mod Chelsea nu vælger at åbne for det sidste tilgængelige langsideafsnit: Øvre A.

Efterspørgslen efter billetter til Champions League-kampen mellem FC Nordsjælland og Chelsea FC betyder, at hjemmeholdet nu vælger at åbne for det sidste tilgængelige langsideafsnit: Øvre A. Bestyrelsesformand Allan K. Pedersen fortæller: – Interessen for billetpakker til alle tre hjemmekampe i puljen var stor i starten og har egentlig været relativt stabil indtil mandag, hvor vi åbnede for salget af billetter til de enkelte kampe. Samtidig har vi kunnet mærke, at vi nærmer os den første kamp, og vi har de seneste par dage oplevet en overraskende stor efterspørgsel fra både ind- og udland.  – Vi nærmer os allerede nu de magiske 25.000 tilskuere til kampen, som vi har drømt om fra da vi åbnede salget. De nederste tribuner og øvre C er mere eller mindre fyldt til bristepunktet, så der kommer under alle omstændigheder fuld tryk på alle kedler, når Champions League-hymnen spilles og vi skal se, om vi kan bide skeer med Chelseas stjerneparade, lyder det fra bestyrelsesformanden. – Nu vælger vi så, at åbne Øvre A, så vi udnytter alle de bedste pladser i Parken, forklarer Allan K. Pedersen. Billetsalget til øvre A åbner kl. 14:00 onsdag eftermiddag, hvor der vil være billetter til 599,- og 499,- plus gebyr.