UEFA Champions League i PARKEN

Kategorier


Parken bliver hjemmebane når der skal spilles UEFA Champions League

FC Nordsjælland spiller UEFA Champions League i PARKEN

Når FC Nordsjælland i efterårets UEFA Champions League-gruppespil skal repræsentere Danmark og byde nogle af Europas storklubber op til dansk fodbolddans, bliver det i de største og mest traditionsfyldte kulisser af alle: Danmarks Nationalstadion, PARKEN.

Det blev afgjort fredag morgen, hvor kontrakten mellem FC Nordsjælland og PARKEN faldt på plads. Til glæde for bestyrelsesformand Allan K. Pedersen: – Vi har vendt hver en sten for at se om det var muligt at spille på vores fantastiske hjemmebane i Farum, men UEFA’s krav ville betyde, at vi havde meget få billetter i frit salg og næsten ingen plads til vores spisende VIP-gæster. Det kan vi ikke byde alle de loyale partnere og fans, og med den store forhåndsinteresse vi mærker for kampene er valget ikke så svært. Vi spiller kampene i Parken og det betyder at vi kan tilbyde de bedst mulige forhold for alle. – Vi har også haft en positiv dialog med Brøndby IF, men valget er faldet på Parken, hvor vi i FC Nordsjælland jo har tradition for at skabe store resultater med masser af fans på tribunerne. Det var her vi vandt vores to første pokalfinaler med en forrygende stemning på lægterne og det kommer der også til Champions League-kampene. Uanset hvem vi trækker, bliver det en fest at spille på hjemmebane mod nogle af de største klubber i verden, forudser bestyrelsesformanden. – Jeg tror og håber, at rigtig mange danskere vil benytte lejligheden til at opleve FC Nordsjælland debutere på den største scene af alle mod nogle af verdens bedste spillere i nogle af verdens største klubber. Det bliver en fantastisk oplevelse og jeg glæder mig allerede til lodtrækningen. Vi er jo nærmest garanteret nogle rigtige storkampe, lyder det. Også cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig til kampene: – Vi elsker at spille på Farum Park foran vores trofaste fans, men det her er nogle specielle kampe med nogle specielle krav, så det kan ikke være bedre, at spille på landets nationalstadion. – Vi har jo rigtig gode minder fra Parken med masser af tilskuere på lægterne, en super stemning og gode resultater. At spille Champions League er noget helt specielt og at have landets nationalstadion som hjemmebane, bidrager kun positivt til dén oplevelse. Vi glæder os ekstremt meget til de store udfordringer og til at optræde med masser af tilskuere i ryggen. Vi får brug for opbakning, men den er jeg også helt sikker på, vi vil få i Parken, slår Kasper Hjulmand fast. – Vi deltager i Champions League for at gøre så god en figur som muligt med vores måde at spille på. Målet er at tage alle de point, vi kan – uanset hvad der står på modstandernes trøjer. Alle FC Nordsjællands hjemmekampe i denne sæsons UEFA Champions League vil blive spillet i PARKEN. Der trækkes lod til gruppespillet d. 30. august og billetsalget til kampene åbner ugen efter. Mere information om billetsalg og –priser offentliggøres senere. Første kamp i gruppespillet afvikles d. 18./19. september. PRESSEINFO: FC Nordsjælland træner fredag formiddag kl. 10:30 på bane 6 ved Farum Park. Bestyrelsesformand Allan K. Pedersen og cheftræner Kasper Hjulmand vil efter træningen være klar til spørgsmål om valget af Parken og om Champions League generelt, ligesom spillertruppen vil være tilgængelig for pressen. Spørgsmål til ovenstående rettes til Steen Laursen på 30783633.