Udesejr til FCN U/19 over Vejle.

Kategorier


FCNs U/17 hold tabte 1-2 i Vejle, mens U/19 sejrede med 4-1 over samme modstander. (Foto: Anne Lørup Arildsen)

Udesejr til FCN U/19 over Vejle.

FC Nordsjællands U/19 hold vandt for tredje kamp i træk, og har nu fået maksimum point efter de tre første ligakampe. U/17 holdet tabte deres opgør mod Vejle.

U/19 Liga: VB – FCN 1-4 (0-4) FCNs U/19 hold vandt for tredje gang i træk og topper U/19 liga tabellen efter udesejr i Vejle. Modstanderne havde ellers vundet på udebane over Brøndby i forrige runde, og der var lagt op til en vanskellig kamp på udebane. FCN fik imidlertid spilovertaget fra kampens begyndelse. Først scorede Kristian Lindberg til 1-0 efter 18 minutter, og fem minutter senere sendte Jacob Hilstrøm et langskud over i det lange hjørne. De to scoringer gav FCN spillerne mod på mere og ti minutter senere var kampen reelt afgjort. Først scorede Andreas Maxsø efter et hjørnespark og efterfølgende bragte Khalil tigrene foran med 4-0 efter en stikning i dybden. I anden halvleg spillede hjemmeholdet mere afventende og fik lukket bedre af for FCN, der dog fortsatte med at producere chancer. Det blev dog ikke til yderligere FCN scoring efter pausen, hvor Vejle fik reduceret kort før tid til resultatet 1-4. Cheftræner Peter Feher var tilfreds med spil og resultatet efter kampen: -Det var positivt at se at vi scorer mål, og har udbytte at de ting som vi arbejder med i træningen. Spillerne fulgte vores oplæg til kampen og leverede en stærk holdpræstation. Nu skal vi bare arbejde videre med vores spil og bygge på i en periode, hvor det går godt for holdet, sagde Cheftræneren. FCNs U/19 hold spiller pokalkamp mod Greve på onsdag. Næste ligakamp er søndag den 11. september på udebane kl. 17:30. U/17 Liga: VB – FCN 1-2 (0-1) FCNs U/17 hold var også i kamp mod Vejle, men tabte på en sen scoring af hjemmeholdet. Marcus Ingvartsen bragte planmæssigt FCN foran før pausen, da han sendte en dyb stikning i mål med højrefoden. I 2. Halvleg fortsatte FCN med at søge flere scoring, men ofte blev spillet for utålmodigt samtidig med at Vejle viste effektivitet på standardsituationerne. Først fik Vejle spillerne udlignet til 1-1, og i overtiden scorede de så direkte på frispark til resultatet 2-1: -Vi spiller i nogle perioder for meget fremad og mangler tålmodighed i vores spil. Vi skal blive bedre til at vide, hvornår vi skal afslutte og hvornår vi skal spille afventende. Nu må vi se frem mod næste kamp mod Helsingør i pokalturneringen, siger Cheftræner Sune Jensen. Næste kamp er pokalopgør mod FC Helsingør – onsdag den 28. august kl. 18:00.