U/19 imponerede i Belgien

Kategorier


FCN er godt forberedt til sæsonpremieren hjemme mod Brøndby søndag kl. 13.00 i Farum Park.

U/19 imponerede i Belgien

FCN U/19 varmede op til søndagens Liga-premiere hjemme mod Brøndby kl. 13.00 med en finaleplads i en stor belgisk turnering i sidste weekend

Når FC Nordsjællands U/19 drenge på søndag tager hul på den nye sæson i LIgaen, er det med en imponerende flot indsats i en stor international turnering i Belgien som ballast. FCN blev nr. 2 i turneringen Eurofoot, der havde deltagelse af 12 stærke mandskaber fra en række store fodboldnationer. På søndag kl. 13 går det så løs for alvor i LIgaen med den nye sæson, og premieren er hjemme mod Brøndby. Kampen afvikles på den nye kunstgræsbane i Farum Park, hvor der forhåbentlig vil være mange, der vil følge holdet. FCN vandt sin gruppe i turneringen i Belgien med 12 point for de fem gruppekampe. Resultaterne med FC Nordsjællands målscorere i parantes blev:
FCN-Anderlecht 3-1 (Philip Zinckerbagel, Emiliano Hansen og Kristian Lindberg)
FCN-West Ham 2-0 (To gange Kristian Lindberg)
FCN-Gent 3-2 (Rasmus Jensen, Kristian Lindberg og Mathias Rasmussen)
FCN-Hajduk Split 1-0 (Kristian Lindberg)
FCN-Cercle Brugge 1-2 (Mathias Rasmussen) Som vinder af gruppen spillede FCN semifinale mod nr. 2 i den anden gruppe. Det var Club Brugge, som FCN besejrede 2-0 på mål af Emiliano Hansen og Faizi Khalil. Herefter var FCN klar til finalen mod det brasilianske hold Paranaense, og her måtte de unge tigre bøje sig med et 0-2 nederlag. Men en flot andenplads og en super optakt til den hjemlige turnering: – Det var en international turnering af høj standard, og det var samtidig en tur med social fokus. Spillerne blev udfordret mentalt og viste, at de kan være med på højeste plan. Og FCN fik vist klubbens spillestil fint frem, så det var en god optakt til søndagens kamp mod Brøndby, siger Cheftræner for U/19 Peter Feher.