Truppen klar til SønderjyskE

Kategorier

Truppen klar til SønderjyskE

Torsdag var sidste træningspas inden fredagens Superliga kamp, og trænerteamet har udtaget den trup som de mener skal hente endnu tre point.

– De har haft en fantastisk flot udvikling, de har været klart et af de bedste hold i 2012. De har fundet en balance som er fantastisk, de har stadig deres gamle dyder, hårdt arbejdende og løbevilligt hold, siger Kasper Hjulmand om SønderjyskE. I indslaget ovenfor kan du høre Kasper Hjulmand fortælle mere om de styrker som han mener SønderjyskE besidder. FC Nordsjællands trup til Superligakampen mod SønderjyskE fredag kl.18.30:
1. Jesper Hansen (M), 5. Anders ‘AC’ Christiansen, 6. Enock Kofi Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 10. Mikkel Beckmann, 11. Morten Nordstrand, 13. Oguzhan “O.G.” Aynaoglu, 15. Joshua John, 16. Thomas Villadsen (M), 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Kasper Lorentzen, 21. Ivan Runje, 22. Andreas Laudrup, 23. Mario Ticinovic, 29, Søren Henriksen, 30. Lasse Petry. Truppen tæller 19 spillere og én skal dermed sorteres fra på kampdagen.