Truppen klar til Silkeborg

Kategorier

Truppen klar til Silkeborg

Lørdag går det løs i Farum Park og trænerteamet har truppen klar.

Kasper Hjulmand og Co. kommer fra onsdag opgør mod Hamburger SV med selvtilliden i top efter en stærk præstation og med en næsten skadesfri trup. Det betyder at følgende spillere nedenfor er udtaget til kamp. I indslaget kan du høre om Kasper Hjulmads forventninger til opgøret mod Silkeborg kl.17.00 i Farum Park. FC Nordsjællands trup til Superligakampen mod Silkeborg lørdag kl.17.00:
1. Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 5. Anders ‘AC’ Christiansen, 6. Enock Kofi Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 10. Mikkel Beckmann, 11. Morten Nordstrand, 13. Oguzhan “O.G.” Aynaoglu, 15. Joshua John, 16. Thomas Villadsen (M), 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Kasper Lorentzen, 21. Ivan Runje, 22. Andreas Laudrup, 23. Mario Ticinovic, 30. Lasse Petry. Truppen tæller 19 spillere, og derfor skal én spiller sorteres fra på kampdagen.