Truppen klar til AGF

Kategorier

Truppen klar til AGF

Efter lørdagens sidste træning har trænerteamet udtaget truppen som skal forsøge at hente tre point i Århus.

I sidste sæson blev sol og vind fordelt lige med én sejr til hver og én uafgjort. Cheftræner Kasper Hjulmand forventer derfor også en svær kamp, og i indslaget ovenfor kan du se og høre mere fra Cheftræneren. FC Nordsjællands trup til Superligakampen mod AGF søndag kl.17.00:
1. Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 5. Anders ‘AC’ Christiansen, 6. Enock Kofi Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 10. Mikkel Beckmann, 11. Morten Nordstrand, 13. Oguzhan “O.G.” Aynaoglu, 15. Joshua John, 16. Thomas Villadsen (M), 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Kasper Lorentzen, 21. Ivan Runje, 22. Andreas Laudrup, 30. Lasse Petry.