Truppen klar til AaB

Kategorier

Truppen klar til AaB

Godt nyt at hente i FC Nordsjælland truppen, hvor flere spillere er klar igen oven på skader.

Sidste træningspas inden lørdagens kamp mod AaB er overstået, og trænerteamet har udtaget de spillere som skal forsøge at hente tre point i Aalborg. Patrick Mtiliga er tilbage igen efter sin skade og så er nyerhvervelsen Joshua John med i truppen. FC Nordsjællands trup til Superligakampen mod AaB lørdag kl.17.00:
1. Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 5. Anders ‘AC’ Christiansen, 6. Enock Kofi Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 10. Mikkel Beckmann, 12. Rawez Lawan, 13. Oguzhan “O.G.” Aynaoglu, 15. Joshua John, 16. Thomas Villadsen (M), 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Kasper Lorentzen, 21. Ivan Runje, 22. Andreas Laudrup, 23. Mario Ticinovic, 30. Lasse Petry. Truppen tæller 19 spillere, og derfor skal én spiller sorteres fra på kampdagen.