Superliga Managerspil starter nu

Kategorier


Kan du forudse, hvordan det går, er det nye Superliga managerspil lige noget for dig.

Superliga managerspil starter nu

Spil med på superliga.dk og vær med i kampen om de mange præmier

Føler du, at du ved en masse om fodbold, så er det nye officielle Superliga Managerspil måske lige noget for dig. Det er det eneste managerspil, som baserer sig på den officielle Superliga statistik og spillet om point starter i morgen fredag 3. august. Enhver tackling, redning, assist og mål tæller med i spillet, så ved du noget, andre ikke ved, og kan du forudse  formkurverne, så er det her du vinder. Skynd dig at sætte dit hold og vær med fra start for at have de bedste chancer for at være med i kampen om de store sæsonpræmier i efterårsturneringen. Eller vind rundepræmier fra din favoritklub i det nye managerspil. Det hele foregår på www.superliga.dk og det er gratis at spille med.