Super start for FCN U/19

Kategorier


Glade U/19 drenge fra FCn efter storsejren over Brøndby.

Super start for FCN U/19

FC Nordsjællands U/19 liga vandt sæsonpremieren over Brøndby med 3-0, og sejren kunne være blevet langt større

U/19 Liga: FCN-Brøndby 3-0 (1-0)
Mål: 27. minut 1-0 Kristian Lindberg. 72. minut 2-0 Khalil Faizi. 90. minut 3-0 Emiliano Marcondes. Sæsonpremieren blev en super oplevelse for FC Nordsjællands U/19 drenge på den nye kunstgræsbane i Farum Park, der indbyder til hurtigt teknisk spil. Efter en lidt nervøs start fik FCN fat, og efter at de unge tigre var kommet foran 1-0 midt i 1. halvleg ved anfører Kristian Lindberg var der kun én vej: Fremad med det ene gode angreb efter det andet. Mirakuløst holdt Brøndby stand til midt i 2. halvleg, hvor gæsterne forsøgte et modtræk med en ekstra angriber og kun tre i den bagerste kæde. Det gav bagslag, så det virkelig gjorde ondt for gæsterne. FCN scorede lynhurtigt til 2-0, da Khalil Faizi fik en landevej mod målet i den ene side og hamrede bolden i kassen i det nærmeste hjørne til 2-0. Forinden burde både han og anfører Lindberg dog have udnyttet et par gigachancer, og misbruget af åbne tilbud steg mod kampens slutning til det groteske for de veloplagte FCN-drenge, der gang på gang udspillede Brøndby-forsvaret. To skud på stolperne og et enkelt på overliggeren blev det blandt andet til, inden Emiliano Marcondes i sidste minut fik sparket 3-0 målet i kassen. Brøndby manglede nogle spillere, der var rykket op i Superligatruppen, og det var selvfølgelig med til at få FC Nordsjællands dominans til at være så tydelig i 2. halvleg. Men generelt en meget stærk indsats af samtlige FCN-spillere og en fortjent men for lille sejr. Cheftræner Peter Feher kunne også nyde det: – Vores start var noget nervøs, men stille og roligt fik vi tilkæmpet os et spilovertag. Det var en premierekamp, og den slags er ofte præget af nerver, men det var flot arbejde af drengene, og vi håber ikke at brænde så mange chancer fremover. – Alle har arbejdet godt i forberedelsesfasen og vores tur til Belgien med de internationale kampe har også været til stor gavn for holdet. En super start, som vi skal prøve at følge op på lørdag ude mod SønderjyskE, siger Peter Feher. FCN U/19 spiller i Haderslev lørdag kl. 14.45.