Stil Facebook-spørgsmål til Søren C.

Kategorier


Søren Christensen er klar bag tastaturet kl.14.00, så husk at stil dit spørgsmål – foto: fcn.dk

Stil Facebook-spørgsmål til Søren C.

Klokken 14.00 i dag vil Søren Christensen svare på spørgsmål fra fans på FC Nordsjællands Facebook side.

Sidste sæsons topscorer Søren Christensen vil efter dagens træning, onsdag, være klar til at svare på dine spørgsmål på www.facebook.com/fcnordsjaelland. Det eneste du skal gøre er at gå ind og blive venner med FC Nordsjælland på Facebook, hvis altså du ikke allerede er det. For der er nemlig hele 6000 som følger FC Nordsjælland tæt på Facebook. Når du er venner med FC Nordsjælland på Facebook får du muligheden for at se videoer med sejrsang, interviews som går bag om holdet og billeder fra omklædningsrummet når der sker festlige ting. Og nu har du altså også muligheden for at stille spørgsmål til den sportslige afdeling, og det starter i dag kl.14.00 med Søren Christensen som sætter sig bag tastaturet. Så skynd dig ind og stil dit spørgsmål til Søren Christensen på www.facebook.com/fcnordsjaelland, så vil han fra kl.14.00-15.00 svare på så mange spørgsmål som han kan nå.