Sejr til ungdomsholdene

Kategorier


FCN fik fuldt hus i weekenden, da det lykkes for både U/17, U/19 og Superligaholdet at vinde deres kampe. (Foto: Jens Kristian Lørup)

Sejr til ungdomsholdene

Både U/17 og U/19 holdet vandt deres turneringskampe i weekenden. Begge hold sejrede over SønderjyskE.

SJE – FCN U/19 liga: 0-3 (0-0)   FC Nordsjællands U/19 hold har fået en formen start på U/19 ligaen, hvor det for anden runde i træk blev til en 3-0 sejr. I weekendens kamp mod SønderjyskE kom de unge tigere frem til flere gode chancer i 1.halvleg, men fik ikke scoret. Modstanderne fra SønderjyskE ville dog også være med, og fik testet U/19 keeper Oliver Weber, der var vågen i to omgange. I 2. halvleg kom FCN tidligt på 1-0 ved Kristian Lindberg. Den scoring bragte hjemmeholdet længere frem på banen og det gav masser af muligheder til FCN, der først scorede til 2-0 ved Johannes Ritter og sidenhen til 3-0 ved Phillip Zinckernagel. Angriberen snød både modspiller og målmand, med en flot detalje, inden han sparkede bolden i mål.

FCNs U/19 Cheftræner Peter Feher var efterfølgende tilfreds med indsatsen:

-Vi er ikke hvor vi skal være i kampens begyndelse, men i 2. halvleg får vi spillet hurtigere og vist vores spil. Det er vigtigt at vi holder os til de ting, vi træner i dagligdagen, og det synes jeg, vi gør efter pausen. Nu ser vi frem mod næste uges kamp mod Vejle, hvor vi skal være klar fra start.

FCNs U/19 hold møder VB ude lørdag den 25.august kl. 15:15. SJE – FCN U/17 liga: 1-4 (0-1) For U/17 holdet var weekendens udekamp mod SønderjyskE sæsonens første. I 1. halvleg gav FCN et par chancer væk, men ellers holdt U/17 spilleerne godt fast i bolden og jagtede et føringsmål. Det kom midtvejs i 1. halvleg, hvor Rasmus Hansen scorede efter hjørnespark. I 2. halvleg var FCN fortsat toneangivende og styrede begivenhederne. Marcus Ingvartsen scorede to gange inden Sønderjyske fik reduceret til 1-3. I slutminutterne scorede selvsamme Ingvartsen til resultatet 1-4, og lukkede dermed kampen:

-Vi har tidligere haft problemer med at holde koncentrationen gennem 90 minutter, så stor ros til spillerne for at være på gennem hele kampen. Det var dejligt at komme i gang med en sejr, og den store test bliver nu at holde fast i de positive ting og følge op når vi møder Brøndby onsdag, siger U/17 Cheftræner, Sune Jensen.

FCNs U/17 hold møder Brøndby hjemme onsdag den 22.august kl. 18:00 i Farum Park. Alle er velkomne.