Se Champions League lodtrækning i FCN-Baren

Kategorier


Tag vennerne med i FCN-Baren til CL-lodtrækning – foto: fcn.dk

Se Champions League lodtrækning i FCN-Baren

Det er på torsdag at FC Nordsjælland skal trækkes op af bowlen til UEFA Champions League.

På torsdag skal spændingen udløses når UEFA trækker lod om hvilke hold FC Nordsjælland skal møde i UEFA Champions League. Lodtrækningen har været imødeset med stor spænding, og vi har nok alle gennemtænkt både skræk – og ønskemodstanderne. Men på torsdag er det slut med gætterierne og grupperne skal fordeles til det der bliver et historisk efterår for FC Nordsjælland. Hvis du ikke på nuværende tidspunkt ved hvor du skal se lodtrækningen, så kom ned i FCN Baren og se den med ligesindede. Vi tænder op for grillen og baren, og viser hele lodtrækningen på storskærm. Så kom ned i baren fra kl. 17.00 og se hvilke storhold vi skal drille igennem 6 fantastiske kampe i efteråret!   Forza FCN!