Runje: Forhåbentlig starten på en sejrsrække

Kategorier


Michael Parkhurst jubler efter sin scoring til 2-0 på frispilning fra Ivan Runje. (Foto: Boesen.foto)

Runje: Forhåbentlig starten på en sejrsrække

– Det blev let for os efter de to hurtige mål, og vi var effektive, siger FC Nordsjællands midterforsvarer Ivan Runje

FCN er i flere kampe kritiseret for ineffektivitet, men mod Silkeborg viste tigrene i den grad skarphed, og det giver en fantstisk mental ballast, mener midterforsvarer Ivan Runje: – Vi scorer på vores første to chancer, og den hurtige to måls føring gjorde det meget lettere for os at spille vort spil. I de seneste kampe har vi ikke været så heldige med afslutningerne, men i dag scorede vi jo næsten på det hele. – Det var rigtig dejligt i dag, og jeg håber virkelig, at det her bliver starten på en sejrsrække for os, siger Ivan Runje. Også Søren Christensen nød triumfen i omklædningsrummet efter kampen: – Vi sløser lidt i 2. halvleg for det er svært at spille helt igennem, når man fører 5-0 ved pausen. Men det kan vi godt leve med efter en sådan sejr, ikke. Vi har savnet sådan en hjemmesejr. – Nu skal vi bare arbejde videre. Vi kontrollerede kampen godt og spillede en flot 1. halvleg, men vi kan godt blive bedre endnu, siger Søren Christensen.