Reserverne klar til Brøndby kamp

Kategorier


Bredal og Flemming P. skal i morgen i aktion inde på stadion – foto: fcn.dk

Reserverne klar til Brøndby kamp

Mandag kl.14.00 skal FC Nordsjællands reservehold i aktion mod Brøndby.

FC Nordsjælland skal ud og forsvare første pladsen i reserveholdsligaens række øst, når de mandag skal møde Brøndbys reserver. Holdet har fået en rigtig god start med en målscorer på hele 9-0 efter de to første kampe. I første opgør gik det ud over HB Køge, som blev slået med 6-0, og sidst var det AB som måtte lide et 3-0 nederlag i Farum Park. Det er assistenttræner John Bredal og First Team Coach Flemming Pedersen som står i spidsen for holdet, og de to trænere har fornøjelsen af mange af de spillere som ikke kom i aktion i lørdagens kamp mod Silkeborg. Kampen spilles i Farum Park, og der er gratis adgang for alle der gerne vil opleve de mange unge talenter fra FC Nordsjælland.