Ren mesterklasse i Champions League

Kategorier


De danske mestre skal op mod de forsvarende Champions League mestre. (Foto:www.boesenfoto.dk)

Ren mesterklasse i Champions League

Chelsea, Shakhtar Donetsk, Juventus og FC Nordsjælland. De regerende Champions League-mestre, de ukrainske mestre, de italienske mestre og de danske mestre. FC Nordsjælland træder ind i verdens fineste turnering i en ren dynamitpulje – udelukkende med mesterhold!

Som FCN-fan får du mulighed for at sikre dig din billetpakke til alle tre mesterkampe før resten af Danmarks fodboldglade Champions League-fans. Vi åbner for salg af billetpakker til sæsonkortholdere og partnere på tirsdag d. 4. september og holder STORE FANDAG onsdag d. 5. september, hvor FCN Shoppen sælger billetpakker fra kl. 10-19. Alle er velkomne!

Når du ikke at sikre dig din billetpakke til Champions League-bragene onsdag, kan du stadig nå det i FCN Shoppen torsdag d. 6., hvor vi allerede åbner kl. 8. Kl 11:00 sparkes salget af billetpakker i gang på BILLETnet.dk – her kan alle sikre sig plads online!

Alle billetter sælges i pakker til alle tre kampe. Skulle der være resterende billetter efter den første kamp, sælges disse kamp for kamp. Vi vil meget gerne sikre, at Parken bliver rød og gul – med FCN-fest på lægterne til alle kampe.

Programmet er lagt fast og ser ud som følger:

19. september: Shakhtar Donetsk, ude
2. oktober: Chelsea FC i PARKEN
23. oktober: Juventus FC i PARKEN
7. november: Juventus FC, ude
20. november: Shakhtar Donetsk i PARKEN
5. december: Chelsea FC, ude Information om billetpriser følger fredag formiddag. Følg med på fcn.dk og facebook.com/fcnordsjaelland. Læs mere om billetsalg her