Okore klar til landsholds-revanche

Kategorier

Tre FCN-spillere på landsholdet

Nicolai Stokholm, Jores Okore og Kasper Lorentzen er alle udtaget af Morten Olsen.

FC Nordsjælland har igen tre spillere med det danske A-landshold som den 8.september skal møde Tjekkiet. Men det er dog ikke kun på A-landsholdet at FCN er godt repræsenteret. Andreas Laudrup, Mark Gundelach og Anders Christiansen er også udtaget til U/21-landsholdet. Det bliver Parken som skal danne rammen for opgøret mod Tjekkiet, og Jores Okore glæder sig voldsomt meget til igen at skulle trække landsholdstrøjen over hovedet. – Jeg er rigtig glad for den udtagelse, det er stort skulderklap til mig, og det viser at Morten han har tiltro til mig. Det er jeg mega glad for, fortæller Okore og ser frem til at skulle revanchere sidste landskamp. – Jeg synes faktisk, jeg spillede en fin første halvleg mod Slovakiet, men skal selvfølgelig vise at det kan gøres i to halvlege. Jeg føler selv, at jeg har fået revancheret mig i Superligaen og nu har jeg også muligheden for at vise mig frem internationalt når vi skal spille Champions League, så det bliver rigtig stort. Jeg er et menneske som alle andre, så jeg laver også fejl. Men jeg bliver kun en bedre fodboldspiller af det, for jeg lærer af de fejl jeg begår. Der er masser af mod til at spille på den måde jeg gør, fortæller Jores Okore. Du kan se og høre meget mere i indslaget ovenfor.