Mød Kamal Issah til første træning

Kategorier

Mød Kamal Issah til første træning

Den ghanesiske midtbanespiller trænede i dag med for første gang som FC Nordsjælland-spiller.

Kamal Issah er blevet tildelt nummer 24 i FCN-truppen, og har skrevet under på en tre-årig aftale. Issah var på besøg for en lille måned siden og fik allerede der et indtryk af klubben. – Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang. Mit mål er blive en del af startopstilling på sigt, jeg har tidligere spillet i Rennes, men er nu i et nyt land og skal vende mig til det og de nye holdkammerater, fortæller Issah, som dog allerede har en rigtig god ven i truppen. – Kofi Adu er næsten som en bror for mig, vi har spillet i den samme klub i Ghana og jeg kender ham rigtig godt, siger Issah. Du kan i indslaget ovenfor se og høre lidt mere til Kamal Issah.