Masser af mål i FCN sejr

Kategorier

Masser af mål i FCN sejr

FC Nordsjælland var bagud med 2-0 mod Brøndby, men så tog tigrene fat og vendte kampen til en 5-3 sejr.

FCN havde til dagens reserveholdskamp fundet plads til Morten Nordstrand, der sammen med Rawez Lawan, Christian Gytkjær og Oguzhan ”O.G” Aynaoglu udgjorde de fire forreste spillere. I kampens indledning havde FCN det svært mod et Brøndby hold, der var farlige på omstillinger. Efter 8 minutters spil kom Brøndby så foran, da Mathias Gehrt med et hovedstød scorede til 1-0. Ti minutter senere var Brøndby så på spil igen, da Oke Akpoveta scorede til 2-0 tæt under mål.

FCN var dog fortsat fint med, og både Oguzhan ”O.G” Aynaoglu og Christian Gytkjær havde haft muligheder før Jacob Egeris fra kanten af feltet reducerede til 2-1. Det mål satte FCN spillerne i gang og kort efter var Morten Nordstrand så spillet fri og scorede sikkert til 2-2 kort før pausen.

I 2 halvleg fortsatte FCN, hvor de slap. Oguzhan ”O.G” Aynaoglu scorede til 3-2, da han udplacerede målmanden. To af FCN U/19 spillere kom efterfølgende på tavlen. Først scorede Johannes Ritter efter godt forarbejde af Morten Nordstrand og til sidst var det så Jacob Hilstrøm, som scorede til 5-2. I overtiden fik Brøndby reduceret til resultatet 5-3. I Web indslaget kan du se reaktioner fra kampen. Match info: FCN – BIF 5-3 (2-2) FCN startopstilling (4-3-3): Thomas Villadsen (M), Mathias Knudsen, Jacob Egeris, Søren Henriksen, Andreas Maxsø, Lasse Petry, Fousseny Coulibaly, Morten Nordstrand, Rawez Lawan, Christian Gytkjær og Oguzhan ”O.G” Aynaoglu Mål: 08: 0-1, BIF
18: 0-2, BIF
36: 1-2, Jacob Egeris
40: 2-2, Morten Nordstrand
57: 3-2, Oguzhan ”O.G” Aynaoglu
63: 4-2, Johannes Ritter
67: 5-2, Jacob Hilstrøm
90: 5-3, BIF