Lorentzen: Altid specielt mod Brøndby

Kategorier

Lorentzen: Altid specielt mod Brøndby

Kasper Lorentzen har en fortid i Brøndby og derfor glæder han sig lidt ekstra til kampene mod sin gamle klub.

FC Nordsjællands nummer 20 har spillet mere end ti år i Brøndby, og selvom han mange gang har mødt sin gamle klub så er det stadig noget han glæder sig til. – Det er klart at de første gange jeg mødte Brøndby kunne jeg mærke flere sommerfugle i maven end jeg kan nu. Jeg havde været der i 11-12 år, og så skulle jeg lige pludselig til at spille imod dem jeg tidligere har været hos. Det var underligt i starten, men det har jeg vænnet mig lidt mere til nu. Det er dog ikke sådan at det er ubetydeligt at skulle spille mod dem, for jeg glæder mig til kampen og det er da specielt. Men jeg har lært at tage det lidt mere med ro, fortæller Lorentzen. Du kan høre meget mere om Lorentzens syn på søndagens kamp i indslaget ovenfor. Husk at du kan købe din billet online her.